Uw zaken op orde

Staat u op het punt als waarnemend verloskundige of als zelfstandig ondernemend verloskundige aan de slag te gaan? Overweegt u juist uw aandeel in de praktijk te verkopen? Of heeft u andere zakelijke of financiële vragen? Laat u bijstaan door een specialist op dit gebied die kijkt naar uw zakelijke en uw persoonlijke belangen. Marion Wolff werkt al jaren vol enthousiasme voor zowel verloskundigen als verloskundigenpraktijken in het hele land. 

Adviseur verloskundigen

Het werk van een verloskundige is mooi en bijzonder. U moet echter van meer markten thuis zijn dan van bevallingen alleen. Want als verloskundige gaat u vaak aan de slag als zelfstandig ondernemer. Marion Wolff staat u graag terzijde en begeleidt u bij uw eerste en volgende stappen in het vak. Zij regelt uw zaken tot in de puntjes.

Marion Wolff  financieel advies verloskundigen

Onafhankelijk adviseur

U kunt terecht bij Marion Wolff voor onafhankelijk advies over onder meer praktijkvestiging, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Zij adviseert u bij het kopen en verkopen van praktijken, maakt goodwillberekeningen en voert de onderhandelingen voor u. De financiële situatie van een praktijk wordt doorgelicht. Wat is deze waard? Kunt u dit betalen? Wat worden uw inkomsten in deze praktijk en kunt u hiervan leven?

 

Op basis van deze financiële screening kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Het opstellen en/of beoordelen van contracten wordt u uit handen genomen. Zowel het kopen als verkopen van een praktijk brengt veel emotie met zich mee. Vanuit haar ruime ervaring met onderhandelingen bij koop en verkoop heeft zij als tip: laat dit voor u doen en hou het zakelijk.

Ondersteuning verloskundigenpraktijken

Naast het adviseren van verloskundigen heeft Marion Wolff naam opgebouwd in het ondersteunen van verloskundigenpraktijken. Voor alle issues waar deze praktijken mee te maken krijgen, kan zij een helder advies formuleren. Hoe staat uw praktijk er financieel voor? Wat zijn de financiële gevolgen van een extra maat in uw praktijk? Wat zijn voor- en nadelen van medewerkers in loondienst? Is onze maatschapsovereenkomst nog actueel? Schakel Wolff Financieel Advies in om antwoord en inzicht te krijgen.

Marion Wolff  financieel advies verloskundigen