Uw zaken op orde

Gezinssituatie

Hoeveel zicht heeft u op uw financiële situatie? Overweegt u een andere baan of wilt u minder gaan werken? Dan komt u voor keuzes te staan. Werkloosheid en arbeidsongeschiktheid kunnen helaas iedereen overkomen. Marion Wolff berekent wat de financiële consequenties zijn en geeft u uitleg en advies.

 

 

Huis en Hypotheek

Wilt u een huis kopen en inzicht krijgen in de hoogte en de mogelijkheden van een hypotheek? Of heeft u een huis met een hypotheek en wilt u weten of de hypotheek nog volgens uw wensen geregeld is? Past de hypotheek nog bij uw huidige of toekomstige financiële situatie? Marion Wolff brengt alles overzichtelijk in kaart, geeft uitleg en advies en werkt samen met een bemiddelaar in hypotheken. 

 

Pensioen

Is uw pensioen op orde? Weloverwogen keuzes maken voor de toekomst wordt makkelijker wanneer u de mogelijkheden in beeld hebt. Marion Wolff geeft inzicht in uw pensioensituatie. U weet zo precies wat haalbaar is en wat niet, en neemt een doordacht besluit. Een financiële planning zorgt voor rust en zekerheid.

 

 

Kom in actie!

 

Wilt u meer inzicht in uw financiële situatie? Zoekt u een toegankelijke adviseur met ervaring en verstand van zaken? Neem contact op met Marion Wolff. Zij maakt graag een afspraak met u.