Persoonlijk en gedreven financieel advies

Marion Wolff - Onafhankelijk Financieel Advies
Uw Adviseur Marion Wolff

Jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Dat is de basis van Wolff Financieel Advies. Met haar eigen bedrijf kiest Marion Wolff voor een meer persoonlijke benadering. Haar kracht zit in haar vermogen financiële cijfers te vertalen naar uw persoonlijke situatie. Haar heldere uitleg maakt de ingewikkeldste zaken voor iedereen te begrijpen.

 

Zij houdt van het analyseren van financiële situaties, stippelt graag het meest interessante traject uit, bedenkt creatieve oplossingen en houdt daarbij het einddoel altijd voor ogen. Zij is helder en duidelijk in haar communicatie, werkt gestructureerd en goed georganiseerd. U weet altijd waar u aan toe bent, want afspraak is afspraak.


Marion Wolff heeft de WFT diploma’s voor het adviseren van hypotheken, verzekeringen en het diploma belastingassistent. Uit interesse heeft zij, als aanvulling op haar vakinhoudelijke kennis, de HBO opleidingen Arbeidsovereenkomstenrecht en Sociaal Recht gevolgd. Zij heeft 19 jaar gewerkt bij Sibbing, financieel adviesbureau.

Marion Wolff - Onafhankelijk Financieel Advies Verloskundigen


Advies en begeleiding voor (waarnemend) verloskundigen, praktijkvestigingen en ondersteuning van verloskundigenpraktijken.

In kaart brengen van uw huidige financiële situatie en het geven van onafhankelijk advies bij toekomstige veranderingen. 

Bent u benieuwd naar de aanpak van Marion Wolff? Wilt u haar professionele blik op uw financiële zaken? Neem direct contact op.