Marion Wolff  financieel advies na overlijden

Financiële en administratieve afwikkeling

Na een overlijden komt u op het punt dat er zaken geregeld moeten worden. Waar moet u beginnen? De financiële en administratieve afhandeling na een overlijden is in feite een zakelijke afwikkeling die niet met emoties gepaard moet gaan. Op zo’n moment is het fijn dat u Marion Wolff kunt inschakelen. Zij regelt nagenoeg alle zaken na een overlijden en wikkelt alles netjes af. Integer, discreet en met gepaste ruimte voor het verdriet.

 

Na een uitvaart moeten er veel praktische en administratieve zaken geregeld worden. Wie moeten er geïnformeerd worden? Wat dient er aangevraagd te worden? Wat moet er opgezegd worden? Marion Wolff neemt u deze zorg uit handen.

Zij helpt u vlot en ter zake kundig bij

  • het uitzoeken en ordenen van de administratie rondom het overlijden;
  • het inventariseren van financiële verplichtingen en eventuele vorderingen;
  • het verzorgen van correspondentie met verschillende instellingen (zoals opzeggingen en informatie-aanvragen);
  • blijvende ondersteuning op administratief gebied.

 

Vooruit kijken

Heeft u er wel eens over nagedacht wat er gebeurt als u er zelf niet meer bent? Wolff Financieel Advies kan samen met u kijken naar uw financiën en administratie. Zo heeft u goed zicht op wat er voor uw nabestaanden achterblijft na uw overlijden en kunt u tijdig eventuele aanpassingen doorvoeren. U weet dan dat het financieel en administratief goed geregeld is.

 

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van de dienstverlening van Marion Wolff, neem per E-mail of telefoon contact op.